sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Aurinkoiset aamiaistomaatit



Innostuin kokkaamaan eilisen pihvi-illallisen lisäksi sitten myös aamulla. Tai no, brunssihan siitä oikeastaan tuli. Tein Vihannes.net:n ohjetta mukaellen aurinkoiset aamiaistomaatit

Ennen uuniin menoa tomaatit näyttivät oikein mallikkailta.

4 isoa tomaattia
keittokinkkua
tonnikalaa
mustapippuria
appelsiinipippuria
sitruunapippuria
4 kananmunaa
(1 dl juustoraastetta)

Leikkaa tomaateista kansi pois. Koverra sisukset pois lusikan avulla. Valuta tomaatit alassuin käännettyinä.

Hienonna kinkkuviipaleet. Täytä tomaatit kinkulla, toiset tonnikalalla.

Valuta jokaisen tomaatin päälle varovasti yksi muna. Mausta.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. (Itse taisin kypsentää hieman liian kauan, kun vähän lössähtivät...)

Tältä niiden piti näyttää. (kuva: Vihannes.net)
 
Tältä ne näyttivät... Nyt ymmärrän, miksi tomaatit olisi kannattanut kypsentää kulhossa yläkuvan osoittamalla tavalla...

1 kommentti:

Teija Hakula kirjoitti...

Heips Tanja, herkullinen blogi sinulla!

Laitoin sinulle haasteen, se löytyy osoitteesta www.onnenhetkiaparatiisissa.blogspot.fi
-Teija-