lauantai 7. maaliskuuta 2009

Huippuherkku - pastasalaatti tonnikalasta ja pavuista

Selailin pastaruokakirjaa nimeltä Aglio & olio, ja sain inspiraation seuraavanlaiseen yksinkertaiseen ja helppoon herkkuun:

Huippuherkku - pastasalaatti tonnikalasta ja pavuista

2 purkillista tonnikalaa (paloina vedessä)
1 purkillinen valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
täysjyväpastaa
1 iso punasipuli
oliiviöljyä
sitruunamehua
mustapippuria
sitruunapippuria
tuoretta basilikaa
parmesaaniraastetta

Keitin pastan. Sekoitin joukkoon tonnikalat, pavut, öljyn ja ohuiksi siipaleiksi pilkotun punasipulin. Laitoin sekaan reilusti sitruunamehua, mustapippuria myllystä, sitruunapippuria, ja päälle parmesanraastetta ja tuoretta basilikaa.

Valmistuu nopeasti ja ai miten on hyvää!

Ei kommentteja: