sunnuntai 8. helmikuuta 2009
Teriyaki-lohi
Tää resepti on alun perin muistaakseni jostain keittokirjasta. Nyt näin sen lehdessä, ja innostuin tekemään. Yksinkertaista ja hyvää!
Teriyaki-lohi
neljälle
merilohifilee
1 dl teriyaki-kastiketta
2 rkl vettä
1–2 rkl sokeria
Nypi lohifileestä selkäruodot. Leikkaa nahka pois. Leikkaa annospaloiksi.
Lämmitä teriyaki-kastiketta liedellä kattilassa ja lisää siihen sokeri sekä tilkka vettä.
Pyöritä lohi kastikkeessa ja laita palat 175-asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi. Sivele välillä kastikkeella.
Ota uunista ja sivele taas kastikkella ennen tarjoilua.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti