lauantai 7. helmikuuta 2009
Simpukka-serranovartaat
Glorian ruoka & viini innoitti simpukka-serranovartaiden tekoon:
Simpukka-serranovartaat
kahdelle alkupalaksi
noin 10 simpukkaa
noin 5 viipaletta serranokinkkua
sitruunamehua
oliiviöljyä
tuoretta timjamia
mustapippuria
Laita simpukat kulhoon. Lisää sitruunamehu, öljy ja timjami. Sekoita. Mausta mustapippurilla. Halkaise kinkkuviipaleet pitkittäin, ja kääri viipaleet simpukoiden ympärille. Hyvin pieniä simpukoita mahtuu kaksikin yhden viipaleen sisään. Kiinnitä coctailtikuilla. Paista vartaita öljyssä 3-4 minuuttia molemmin puolin. Nams!
Tunnisteet:
alkupala,
ruokaresepti,
simpukka-serranovartaat,
simpukkaresepti,
äyriäisruoka
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti