Vau, eilinen illallinen oli kyllä super! Ostetiin ekaa kertaa biisonin pihvit, onnistuivat mainiosti.
Biisonia herkkusienikastikkeella
kahdelle
2 biisonipihviä
cayennepippuria
valkosipulirouhetta
0,5 purkkia Creme Bonjouria 13 %, valkosipuli & yrtit
20 herkkusientä
soijakastiketta
rypsiöljyä
Paloittelin herkkusienet ja paistoin pannulla öljyssä. Lisäsin hieman soijakastiketta ja valkosipulirouhetta herkkusienille. Seuraavaksi heitin pannulle pihvit, joiden päälle caynnepippuria. Ruskistin pihvit nopeasti kuumalla pannulla ja lisäsin Creme Bonjourin. Annoin hautua aivan hetken, että pihvien kypsyysaste oli medium-, heikompia olisi huimannut lihan raakuus.
Tarjosin tuoresalaatin, lohkoperunoiden ja mozzarellatikkujen kanssa. Aivan makuhermoja hivelevä ruoka! Biisonin lihan todella maistuu villiltä, riistalta, ei "takuumurealta" kuten kaupan pihviliha.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti