lauantai 6. helmikuuta 2010

Mama tarjoili illalliseksi Vitello Tonnatoa, joka ei ollut vitelloa nähnytkään, mutta oli erinomaista!


Maman Vitello Tonnato oli tällä(kin) kertaa tehty porsaan sisäfileestä. Tylsänmakuinen valmiiksi maustettu filee naamioituu ja muuntuu herkulliseksi Vitello Tonnatoksi marinadin poispesemisellä, keittämällä ja tonnato-tahnalla peittämällä. Mönjässä tärkeänä pitämäni sitruuna puuttui, mutta se ei makua pilannut. Vitello Tonnato maistuu kylmänä pääruokana tahi alkuruokana, aivan mahtavaa myös leivän päällä. Tonnikalamönjä on kyllä yksi suurista herkuistani!

Tässä on erinomainen ohje Vitello Tonnaton tekoon:
Tanjan maustamista: Vitello Tonnato ilman vitelloa

Ei kommentteja: