sunnuntai 28. kesäkuuta 2009
Vitello tonnato (ilman vitelloa)
Tällä kertaa käytimme naudan sijasta possun sisäfilettä. Resepti oli jokseenkin tällainen:
Vitello tonnato possun sisäfileestä
iso satsi
kastike:
2 tölkkiä tonnikalaa
3 janssonin filettä
kevyttä majoneesia pari desiä
sitruunamehua
pippuria myllystä
lihan keittolientä
Sekoitin kaikki ainekset kulhossa keskenään. Janssonit tilsin ihan pieniksi, ettei tule sattumia.
liha:
Mama keitti lihan (ehkä jotain 700 grammaa) kasvisliemessä, jonka koostumusta en ihan tunne, kun en ollut paikalla keittelyn tapahtuessa. Sen tiedän, että keittovedessä oli ainakin suolaa, porkkanaa, sipulia, valkosipulia, laakerinlehti.
päälle:
kapriksia pari lusikallista (maun mukaan)
kolme pientä suolakurkkua pilkottuna
Tunnisteet:
alkupala,
porsaan sisäfilee,
porsaanliha,
ruokaresepti,
tonnikalaruoka,
vitello tonnato
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti