tiistai 22. joulukuuta 2009
Sitruunainen tomaatti-tonnikalapasta
Bongasin eilen Pastanjauhajien blogista reseptin Sitruunainen tonnikala-oliivipasta. Tein siitä tänään omanlaiseni version, ja herkullista tuli. Sitruunan kuori ja punainen chili sopivat todella hyvin yhteen ja yhdessä tonnikalapastaan. Oliivia olisi saanut olla omaan makuuni vähän vähemmän, vaikka suolaakaan en käyttänyt ollenkaan.
Sitruunainen tomaatti-tonnikalapasta
2 tölkkiä tonnikalaa tomaattikastikkeessa
reilu desi viipaloituja vähäsuolaisia Kalamata-oliiveja
tölkillinen vaaleita papuja tomaattiliemessä, valutettuna
noin puolikkaan sitruunan mehu
noin puolikkaan sitruunan kuori raastettuna
1 tl punaista chilitahnaa
2 rkl extra virgin oliiviöljyä
ruismakaronia
mustapippuria päälle
Yhdistä isossa kulhossa tonnikala, viipaloidut oliivit, pavut, sitruunan mehu ynnä kuori ja punainen chilitahnat. Sekoita joukkoon 1 rkl oliiviöljyä.
Keitä pasta suuressa kattilassa al denteksi. Valuta lävikössä ja kippaa takaisin kattilaan. Lisää tonnikalaseos ja sekoita hyvin. Sekoita joukkoon vielä 1 rkl oliiviöljyä ja kuumenna.
Tarjoile tuoreen salaatin (esim. tomaatti, kurkku, rucola) ja patongin kanssa.
Suosittelen!
Tunnisteet:
kalaruoka,
pastaruoka,
tonnikalapasta,
tonnikalaruoka
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti