Ruoka-Pirkka innoitti miut jälleen kokkaamaan. Lehdestä löytyi porkkanapannarin ohje. Ja mikä parhainta, suurimman osan tämän ruuan aineksista onnistuni löytämään luomuna. :)
1 paketti luomuporkkanasosetta (Mainitsen tässä merkin, joka on Pirkka, koska S-ryhmän kaupasta ei porkkanasosetta löytynyt edes luomuttomana.)
5 dl luomumaitoa
4 dl luomuvenhäjauhoja
1/2 tl suolaa
3 luomukananmunaa
2 rkl oliiviöljyä
Kaikki ainekset sekoitetaan keskenään. Taikinan annetaan turvota 20 min. Sitten taikina kaadetaan leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle ja paistetaan 225 asteessa puolisen tuntia. Tarjosin raparperisoseen kanssa, Mikko tosin vuorasi omat palansa mummon banaani-karviaishillolla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti