Kokkasin eilen tomaattikeittoa kaapeista löytyneistä tarvikkeista. Muuten tuli ihan hyvää, mutta ihmeellisesti keitto takertui uudehkon teflon-kattilan pohjaan, ja hieman kärähtikin. Tein kai jotain väärin? Ehkäpä olisi pitänyt hämmentää vaan vähän aktiivisemmin. Suosittelen - sekä keittoa että aktiivista hämmentämistä.
Tomaattikeitto (jota ei ole pakko polttaa pohjaan :)
2 isoa tuoretta tomaattia
2 tomaattimurskapurkkia
vähän tomaattipyreetä
noin 2 dl perunamuussijauhetta
valkosipulia paljon
kasvisfondia
vettä
timjamia
valkopippuria
mustapippuria
kuivattua basilikaa
ripaus sokeria
ripaus chiliä
vähän oliiviöljyä
maustettua tuorejuustoa
päälle:
juustoraastetta (meillä oli emmental)
krutonkeja (meillä oli valkosipulimaustettuja)
Muut ainekset pistin oliiviöljytipan perään kattilaan ja annoin kiehua ja sitten muhia, mutta tuorejuuston ja tuoreet tomaatit sekoitin keittoon vasta vähän ennen tarjoilua. Olisin laittanut keittoon ilman muuta myös sipulia, mutta se oli päässyt loppumaan.
Tomaattikeitto (jota ei ole pakko polttaa pohjaan :)
2 isoa tuoretta tomaattia
2 tomaattimurskapurkkia
vähän tomaattipyreetä
noin 2 dl perunamuussijauhetta
valkosipulia paljon
kasvisfondia
vettä
timjamia
valkopippuria
mustapippuria
kuivattua basilikaa
ripaus sokeria
ripaus chiliä
vähän oliiviöljyä
maustettua tuorejuustoa
päälle:
juustoraastetta (meillä oli emmental)
krutonkeja (meillä oli valkosipulimaustettuja)
Muut ainekset pistin oliiviöljytipan perään kattilaan ja annoin kiehua ja sitten muhia, mutta tuorejuuston ja tuoreet tomaatit sekoitin keittoon vasta vähän ennen tarjoilua. Olisin laittanut keittoon ilman muuta myös sipulia, mutta se oli päässyt loppumaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti