Innostuin kokkaamaan eilisen pihvi-illallisen lisäksi sitten myös aamulla. Tai no, brunssihan siitä oikeastaan tuli. Tein Vihannes.net:n ohjetta mukaellen aurinkoiset aamiaistomaatit.
Ennen uuniin menoa tomaatit näyttivät oikein mallikkailta. |
4 isoa
tomaattia
keittokinkkua
tonnikalaa
mustapippuria
appelsiinipippuria
sitruunapippuria
4 kananmunaa
(1 dl
juustoraastetta)
Leikkaa
tomaateista kansi pois. Koverra sisukset pois lusikan avulla. Valuta tomaatit alassuin
käännettyinä.
Hienonna kinkkuviipaleet. Täytä tomaatit kinkulla, toiset tonnikalalla.
Valuta jokaisen
tomaatin päälle varovasti yksi muna. Mausta.
Kypsennä
175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. (Itse taisin kypsentää hieman liian kauan, kun vähän lössähtivät...)
Tältä niiden piti näyttää. (kuva: Vihannes.net) |
1 kommentti:
Heips Tanja, herkullinen blogi sinulla!
Laitoin sinulle haasteen, se löytyy osoitteesta www.onnenhetkiaparatiisissa.blogspot.fi
-Teija-
Lähetä kommentti