keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Brunssilla luonnon helmassa

Retkeilimme kauniina syyskuisena viikonloppuna Kyläniemen Rastinniemessä. Grillailun ja nuotiolla paistamisen ohella nautimme tuhdin brunssin, johon kuului tonnikalasalaatin ja leipien lisäksi muita, pieniä herkkupaloja.


Aurinko paistoi ja ruoka maistui ulkona luonnon helmassa. Kyllä meidän kelpasi. :)


Herkulliseen tonnikalasalaattiin tonnikalan (paloina vedessä), tomaatin, kurkun ja jäävuorisalaatin lisäksi laitoimme tällä kertaa hieman punasipulia, suolakurkkua ja pippuria. Salaatin päälle lurautetaan ehdottomasti aina kun mahdollista Öljypuun vahva valkosipuli -salaattikastiketta, kuten tälläkin kertaa.

Vaihtoehtoisesti tonnikalasalaattiin sopii hyvin myös keitetyt perunat, punasipuli ja yrttimauste (ilman suolaa). Purjo on myös hyvä vaihtoehto punasipulille. Yrttimauste käy salaattiin kuin salaattiin, samoin kuin Öljypuun kastike. <3

Ei kommentteja: