tag:blogger.com,1999:blog-7811259219261938909.post2408256228557904111..comments2023-02-23T05:08:30.113-08:00Comments on Maustamista: Lohinyytit grillissäTanja Karppinenhttp://www.blogger.com/profile/16779084857675702971noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7811259219261938909.post-54355517844227148712014-06-20T23:10:30.590-07:002014-06-20T23:10:30.590-07:00Tervehdys! Kiitos kommentista!
Juu, nahkan voi to...Tervehdys! Kiitos kommentista!<br /><br />Juu, nahkan voi toki ihan yhtä hyvin jättää ja grillata kalan kokonaisena. Anopin grillissä näin usein tehdäänkin. Mutta meidän pieni sähkögrilli ei ole kovin tehokas, joten 15 minuuttia ja kala paloina antaa tulokseksi sopivasti roseen kalan, ei liian kypsää.<br /><br />Ja tosiaan, kyllähän tuota tulee aina välillä, ehkä useinkin, tarinoitua reseptien oheen. Se tuntuu omalta tavalta kirjoitella. <br /><br />Muutenkaan kun tässä reseptissä ei nyt ollut mitään aivan erityistä. Ehkä otan enemmän tosissaan esimerkiksi joidenkin eksoottisempien keittiöiden, kuten georgialaisen keittiön, reseptiikan esittelyn, sitä kun ei ole juurikaan suomeksi vielä olemassa. :)<br /><br />TanjaTanja Karppinenhttps://www.blogger.com/profile/16779084857675702971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7811259219261938909.post-59590653497708157212014-06-20T06:09:12.853-07:002014-06-20T06:09:12.853-07:00Olisin kyllä jättänyt nahan kalaan enkä olisi myös...Olisin kyllä jättänyt nahan kalaan enkä olisi myös pilkkonut sitä.<br />15 minuuttia kuullostaa pitkältä ajalta. <br />Tätähän ei voi pitää minään reseptinä vaan kertomuksena illasta kotona.<br />Punaviiniä :-)Anonymousnoreply@blogger.com